Podcast-sorozatot indít a HUMDA

Budapest, 2022. november 9. Háttérműsorral jelentkezik a HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt., amelyben a hallgatók megismerhetik a HUMDA Academy versenyzőinek pályafutását, a tehetséggondozás folyamatát, valamint az Ügynökség boxutcák világán túlmutató tevékenységeit is. A hetente jelentkező adások az összes ismert podcast platform, így a Spotify, az Apple Podcasts és a Google Podcasts kínálatában, a YouTube-csatornánkon, illetve a HUMDA applikációjában is elérhetők.

Az akademistákat bemutató első évad betekintést enged a HUMDA Academy első hónapjainak eseményeibe, tapasztalataiba, ismerteti a szakági különbségeket, áttekintést ad a versenyzők fizikai felkészüléséről, továbbá a gyorsasági motorversenyzők, a raliversenyzők, a túraautó-versenyzők, a gokartversenyzők és a csapatok támogatásáról. A podcast-epizódokban megszólal a HUMDA Academy összes versenyzője, valamint a tehetséggondozó program mentorai; Michelisz Norbert, a 2019-es túraautó-világkupa bajnoka, Talmácsi Gábor, a MotoGP-sorozat 2007-es világbajnoka, Őry Kornél, a HUMDA sport- és közlekedésbiztonsági szakértője, Kálmán Péter, a HUMDA gokartstratégiáért felelős szakértője, Sárosi Brúnó, a HUMDA Academy projektmenedzsere, és Matics Zsolt, a Fit4Race alapítója.

 – Egy ideje már mérlegeltük a podcast-sorozat elindítását, ugyanis számos projektünkről nem lehet egy-egy cikkben vagy videóban teljeskörűen beszámolni. A HUMDA Academy versenyzőinek pályafutása, fejlődése pont ilyen. A HUMDA podcast első évadában szeretnénk hazánk legtehetségesebb autó- és motorversenyzőit még alaposabban bemutatni a rajongóknak, hallgatóknak, akik mentoraink, szakértőink tanácsait is megismerhetik a beszélgetések keretében – fogalmazott Weingartner Balázs, a HUMDA Zrt. elnök-vezérigazgatója.

A Tóth Róbert által vezetett első évad epizódjai az alábbi sorrendben jelennek meg:

Epizód Szakág Versenyző Mentor
1. Gyorsasági motor

Farkas Kevin, Számadó Máté, Vincze Martin

Talmácsi Gábor
2. Gyorsasági motor

Görbe Soma, Molnár Gergő, Varga Tibor

Talmácsi Gábor
3. Rali

Csomós „Mixi” Miklós, Hangodi Bendegúz,

Herczig Patrik

Őry Kornél
4. Kamion Kiss Norbert – Révész Racing Matics Zsolt, Őry Kornél
5. Túraautó

Bucsi Attila, Rácz Gergő,

Zengő Zoltán – Zengő Motorsport

 
6. Gokart

Gender Tamás, Hideg-Szikszai Ádám,

Krepcsik Áron

Sárosi Brúnó
7. Gyorsasági motor

Kecskés Bence, Kovács Bálint, Rossi Moor

Sárosi Brúnó
8. Gokart Nógrádi Nimród, Willisits Vilmos, Zsebő Marcell Kálmán Péter
9. Motokrossz, Supermoto

Katona Áron, Pergel Bence, Surányi Balázs

Sárosi Brúnó
10. Enduro, triál

Csizmazia Barnabás, Liszka Roland,

Zsigovits Norbert

Sárosi Brúnó
11. Gokart

Gáspár Benett, Krózser Menyhért,

Molnár Martin

Michelisz Norbert

A közleményhez kapcsolódó képek innen tölthetők le:

https://drive.google.com/drive/folders/1Ak1S09VyyRH3EKv71IMk9BY5semQRBB6?usp=sharing

A HUMDA Podcast itt érhető el a YouTube-on:

https://www.youtube.com/watch?v=Cg39HMNteh0&list=PLHZSeSdgyZlwD7DX2QHji-3UobrtL--4J

A HUMDA Podcast itt érhető el a Spotify-on:

https://open.spotify.com/show/5AKx6vv4gB5o3i0c4Vl6GW?si=0d120a904ed549ef

A HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. a szektor szereplőit összefogva és velük szoros együttműködésben részt vesz a hazai autó- és motorsportszakma koordinálásában. Az Ügynökség HUMDA Green néven koordinálja az elektromos meghajtású közlekedési eszközök támogatási rendszerét és a Zöld Busz Programot Steiner Attila, a Technológiai és Ipari Minisztérium (TIM) energetikáért felelős államtitkárának együttműködésével. A HUMDA Zrt. emellett közreműködik a hazai közlekedéskultúra és közlekedésbiztonság fejlesztésében. A hazai mérnökképzés, illetve a környezetkímélőbb technológiák népszerűsítése mellett gazdaságfejlesztési és sportdiplomáciai feladatokat is ellát a magyarországi mobilitási piac meghatározó szereplője. A Technológiai és Ipari Minisztérium (TIM) 100%-os tulajdonában lévő társaság újragondolja és megerősíti Magyarország szerepét az átalakuló mobilitás korszakában. kommunikacio@humda.hu